MENÜ
Líra Könyvesbolt
7150 Bonyhád, Szent Imre u. 2.
Tel: 74/452-556
E-mail: konyv.bonyhad@gmail.com
Facebook. - FIRENZE - NYITOTT SZEMMEL

FIRENZE - NYITOTT SZEMMEL

 

Fedezzük fel, mi mindennel vár Firenze! Könyvünkben megismerkedhetünk a kihagyhatatlan látnivalókkal, a legendás város történelmével és lakóival is

50%

2900 Ft

5800 Ft


 . - VELENCE - NYITOTT SZEMMEL

VELENCE - NYITOTT SZEMMEL

50%

2900 Ft

5800 Ft

 

"Kötetünket úgy szerkesztett úgy szerkesztettük meg, hogy átfogóan bemutassa a várost és kultúráját, valamint bevezesse az olvasókat látnivalói világába

. - MAROKKÓ - AZ ISZLÁM CSODAORSZÁGA

MAROKKÓ - AZ ISZLÁM CSODAORSZÁGA

 

Marokkónak ragyogó helyezése lehetne a legeurópaibb nem-európai országok versenyében. A "mesés Kelet" csodáit ígéri, és valóban nyújtja is. A legjobb hely

50%

1995 Ft

3990 Ft

. - Dubai - Berlitz zsebkönyv .

 

Dubai - Berlitz zsebkönyv

 

Az utazáshoz szükséges összes információ elfér a zsebben!

50%

900 Ft

1800 Ft

 . - MAURITIUS - BERLITZ ZSEBKÖNYVEK

MAURITIUS - BERLITZ ZSEBKÖNYVEK

 

2006 áprilisában indítottuk útjára a Berlitz útikönyvek zsebkalauzait. A kisméretű, színes fotókkal illusztrált kötetek rövid történelmi áttekintés után [...]

50%

900 Ft

1800 Ft

Alexander Walter - Kincsek a konyhából

Kincsek a konyhából

 

A tél közepén egy üveg élénkvörös színű málnalekvár, a kiadós őszi vacsora kísérőjeként egy fűszeres chutney, vagy az influenzavírus támadásakor egy üveg bodzalé - ezek mind-mind igazi kincsnek számítanak a konyhában.

50%

1750 Ft

3500 Ft

 

ADRIEN, JOELLE  DR. - A jó alvás - Hogyan alhatunk jobban és győzhetjük le az álmatlanságot?A jó alvás - Hogyan alhatunk jobban és győzhetjük le az álmatlanságot?

 

Miközben életünk egynegyedét teszi ki az alvás /60 éves korunkra már tizenöt évnyi alvás van mögöttünk!/ az emberek majd egyharmadának alvása vagy nem kielégítő, vagy rossz minőségű... Pedig az alvás alapvető és pótolhatatlan funkciót lát el, a rossz alvásnak pedig súlyos következményei vannak mindennapi életünkre és egészségünkre.

50%

1250 Ft

2500 Ft

STRONER, REGINE - Gyümölcsös italok STRONER, REGINE

Gyümölcsös italok

 

Szakácskönyv sorozatunk (Mi ? főzni) következő kötete 100-nál több finom és egészséges italt mutat be. Ezek lehetnek: smoothie-k, bólék, zöldséges italok, limonádék, jegesteák, shake-k, koktélok. Természetesen először mindig az alkoholmentes változatot ismerjük meg, utána pedig ki-ki kedve szerint egy kis alkohollal variálhatja italát.

50%

1950 Ft

3900 Ft

RANSCHBURG JENŐ-POPPER PÉTER - Személyiségünk titkai RANSCHBURG JENŐ-POPPER PÉTER

 

Személyiségünk titkai

 

A szülő-gyermek kapcsolat kialakulása már jóval a gyermek megszületése előtt történik: olyan kettős szerep, melynek mindkét oldalát megéli az ember, csakhogy több évtizedes időeltolódással. Mindenki volt gyermek, átélte saját szüleivel ennek a szerepnek a gyermeki oldalát, majd évtizedek múltával az egykori gyerek lesz szülő - és megéli a másik oldalát is. Egykori gyermekkori élményeink ellentmondásosan csapódnak le bennünk: van, amit követünk, van, amit elutasítunk szüleink egykori viselkedéséből, s mindez elkeveredik azóta szerzett tapasztalatainkkal, élményeinkkel. Könyvünk a harmonikus személyiség kibontakoztatásának módjairól szól. Ha a két kiváló pszichológus tanácsait megfogadjuk, gyermekeink biztosan különbek lesznek nálunk, de magunk is csak nyerhetünk az önneveléssel.

40%

1770 Ft

2950 Ft

Elaine Barbosa - Monica Taranto - Mama fitnesz Elaine Barbosa - Monica Taranto

Mama fitnesz

 

Jó formában a szülés után, babakocsis gimnasztika otthon és a szabadban.
Ez az edzésmódszert az anyukák számára álmodták meg azért, hogy úgy szerezzék vissza eredeti alakjukat, hogy ne kelljen lemondani közben a babájukról. Sőt! A babakocsi és a kisbaba elengedhetetlen feltétele a gyakorlatoknak. Azon kívül, hogy az egész test izomzatát erősíti a program, sok olyan gyakorlatot javasol, amik a has- és medenceizom regenerálódását szolgálják. A mama fitnesz a többi anyukával végezve még élvezetesebb.

70%

675 Ft

2250 Ft

 

 

 

Hírek

  • Ajánlatunk a választásokra
    2014-04-04 13:08:04

    Weblap készítés ingyen

Asztali nézet